rijangst, noord-holland, noordholland, verkeersangst, angst om auto te rijden, auto angst, snelweg angst, cursus autorijden, verkeerstrauma, verkeersfobie, rijvaardigheidstraining, rijtest, CBR,

Opfriscursus autorijden voor iedereen, dus niet alleen voor ouderen!

Opfriscursus autorijden is voor jou geschikt als je al jaren een rijbewijs hebt en graag je rijvaardigheid en verkeerskennis wilt opfrissen. Door goed op de hoogte te blijven van de regels en de veranderde verkeerssituaties, kun je tot op hoge leeftijd veilig aan het verkeer blijven deelnemen. Het verkeersbeeld en regels veranderen elk jaar toch iets.

Daarbij zijn de Nederlandse wegen niet meer de rustigste wegen van Europa.

Herken je jezelf in een van onderstaande punten?

- je een (langere) tijd weinig of niet hebt gereden

- je had na het behalen van je rijbewijs niet direct een auto tot je beschikking

- je hebt tijdelijk geen auto gehad

- je partner (of iemand anders) rijdt altijd

- je je niet meer 100% zeker voelt in bepaalde verkeerssituaties, zoals parkeren, rijden op snelwegen, onbekende wegen, in het (stads)centrum, in het donker, etc

- je al langere tijd je rijbewijs hebt, regelmatig rijdt en het nuttig vindt om je verkeerskennis en rijvaardigheid weer eens op te frissen

Opfriscursus voor iedereen

Ouder worden betekent gelukkig niet dat u de hele dag thuis moet zitten. Met het ouder worden zult u op een moment te maken krijgen met lichamelijke beperkingen, zoals een afgenomen reactievermogen, een minder goede zintuiglijke waarneming en minder beweeglijkheid. Dat geldt voor iedereen, hoe vitaal of "jong" hij of zij ook is.

Hierop heb ik een methodiek gemaakt, zodat u met de rijvaardigheidstraining weer veilig en aangepast het verkeer in kunt.

'Weer in het verkeer' pakket

Voor wie is het 'Weer in het verkeer' pakket geschikt?

Het ‘Weer in het verkeer’ pakket is voor jou geschikt als je al een rijbewijs hebt en graag je rijvaardigheid en verkeerskennis wilt opfrissen.

In de 3 uren die je aaneengesloten rijdt, komen de meestvoorkomende verkeerssituaties en handelingen aan bod. De focus ligt op de dingen waar jij moeite mee hebt. Geef dit dus ook duidelijk aan. Met de tips en tricks die ik je onderweg geef, is ook je verkeerskennis weer helemaal up-to-date.

Weer in het verkeer

pakket van 3 opfrislessen van 60 minuten

€ 169,-

Het 'Weer in het verkeer' pakket geeft u weer vertrouwen in uw eigen kunnen


Ik betrapte mijzelf erop dat het autorijden vanzelf gaat. Heel fijn gevoel en ik vind het echt leuk, wie had dat ooit gedacht.

Vrouw (43jaar) uit Purmerend