rijangst, noord-holland, noordholland, verkeersangst, angst om auto te rijden, auto angst, snelweg angst, cursus autorijden, verkeerstrauma, verkeersfobie, rijvaardigheidstraining, rijtest, CBR,

Aanpak, tarieven en nog meer

Rijangst Noord-Holland begint met een intake bij jou thuis. Dit duurt maximaal anderhalf uur. Tijdens dit gesprek krijgen ik een beeld van jouw situatie krijgen en aan de hand daarvan maak ik een plan van aanpak. Over het algemeen neemt een rijangstbegeleiding 2 tot maximaal 15uur in beslag (over meerdere dagdelen van 2 a 3uur). Voor traumabegeleiding ligt dat iets anders. We rijden afhankelijk van jouw situatie, in jouw eigen auto of in een auto met dubbele bediening. Tijdens de rijbegeleiding bouwen we in stappen jouw ervaring en vertrouwen op. Zodat je aan het eind weer alleen de weg op durft.

Methodieken waar ik gebruik van maak, en die hun effect vaak hebben bewezen, zijn onder andere afkomstig uit verschillende coaching- en therapiestromingen.

Intake rijangst

€83,95 voor 1,5 uur

Rijangsttraining

afhankelijk van traject, vanaf €119,-

Intake rijangst online

FaceTime, Skype of WhatsApp €47,- voor 1 uur

Caravan & aanhangwagentraining

Op pad met je caravan of aanhangwagen? Dan is een vlakke weg vaak geen probleem. Maar rij je met hetzelfde gemak bergafwaarts, manoeuvreer je je caravan moeiteloos op je campingplaats? Het rijden met een aanhangwagen is niet zo eenvoudig. De auto gaat zich anders gedragen, het gewicht is anders en het remmen ook. Eén intensieve training met een deskundige instructeur en je beheerst de belangrijkste technieken.

Vanaf €123,- voor 2 uur training

Jouw Nieuwe Rijden

Wie al jaren auto rijdt, went zichzelf een eigen rijstijl aan. Deze hoeft niet slecht te zijn, maar mogelijk kun je veiliger en meer zelfverzekerd deelnemen aan het moderne verkeer. Volg nu de training Jouw Nieuwe Rijden: je leert wat je goed en minder goed doet en je krijgt praktische tips waardoor je minder risico loopt in uiteenlopende verkeerssituaties. Ontdek jouw nieuwe rijstijl en bespaar geld met het autorijden.

Vanaf €63,-pu

Alle getoonde tarieven zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (0,19ct/km), waarvan een straal van 25 kilometer gemeten af Hoorn reiskosten vrij is.


Staat jouw wens er niet bij, neem dan contact met mij op

Vul het contact formulier in

Of je kunt mij bellen: 06 - 43 91 34 79

Op een ingesproken boodschap zal ik altijd reageren
Of mailen: info@rijangstnoordholland.nl


Ik ga nu weer lekker overal naar toe, zonder er spanning bij te voelen.

Vrouw (45jaar) uit IJmuiden